Мачовете в Националната Баскетболна Лига-мъже за сезон 2009

Коментари за предстоящи и минали мачове тук...

Re: Мачовете в Националната Баскетболна Лига-мъже за сезон 2009

Мнениеот sp4ever на 01 Мар 2010, 00:11

Canev123

Няма как да се съглася с теб за това, че "толкова си могат", защото е очевадно, че като домакин можем далеч далеч повече отколкото като гост, това не бих го нарекъл нормално и според мен вината е в тренера. Сега ще видиш, че срещу Лукойл ще се представим достойно и дори ако ни потръгне стрелбата от далече ще ги накараме да треперят до края. Дай боже и да ги бием, вярвам го! ;)
А като гост? Че ние нямаме загуба с под 15-20 точки, дори не сме били близо да победим някой ... ето това е най-лошото. :x
А относно това, че нямаме победи като гости от години не е точно така. ;)
Миналата година победихме Черно море като гост, след това ударихме и Рилски, също така и Ямбол, мисля че даже и двата пъти ги бихме като гост (ако не 2, то поне 1 със сигурност). След това отново бяхме близо до 2-ра победа в Самоков. Е .. хайде победите над Сливен няма да ги броя. ;)
И все пак взехме няколко победи като гост и ако не беше онзи загубен мач в Плевен от Ямбол щяхме да сме 3-ти след края на редовния сезон. Но това няма значение ... минало. ;)
Иначе нещо не си ме разбрал, изобщо не правя трагедии от загубата, напълно я очаквах, но просто се възмущавам, че Ямбол очаквах поне да ги затрудним а ние дори това не сме направили. :cry:
Все пак както ти каза ... нека се радваме, че отбора съществува и дано още дълги години да го има. :)
sp4ever

Мнениеот deathnote на 07 Мар 2010, 22:02

Много добър мач стана срещу Лукойл въпреки, че загубихме
deathnote

Мнениеот Homer Simpson на 08 Мар 2010, 12:29

само на мен ли ми се ебава bulgarianbaskett или се е преебал нещо ?
Аватар
Homer Simpson

Мнениеот sp4ever на 08 Мар 2010, 19:18

Тази загуба не е от голямо значение, по-важното беше, че отбора игра доста добре, с голям хъс, голямо желание и бяхме на крачка от победата. Друг е въпроса, че и съдиите удариха едно рамо на Лукойл като свиреха фалчета за щяло и нещяло. А Лукойл са класен отбор и почти не пропускат от наказателната линия, както видяхте. Това бе напълно достатъчно за да ни победят.
Все пак само похвали заслужава нашия отбор, браво момчета! Ако играем така и срещу Черно море имаме своите шансове да ги отстраним, ноо няма смисъл излишно да се надяваме, понеже много добре знаем, че отбора извън Балканстрой просто не е същия. :(
Все пак съм оптимист, че най-сетне ще изиграем добър мач и извън Плевен. ;)
sp4ever

Мнениеот deathnote на 08 Мар 2010, 23:22

С тая игра която показахме можем на 31 март да се опънем на Левски в Балканстрой стига съдийте да са безпристрастни.
Междо другото поздравления на отбора. Срещу Лукойл 2-3ма наистина се отличаваха.
Първия е Острев.. На Дяковски от начало не му тръгна играта и Острев беше правилния човек който да го замени.
Тодоров.. Много по добре се справи с опазването на Антич за разлика от Кенърли който също не му тръгна играта
Софрониев.. Аз по нахъсан не го бях виждал никога. И при 1 от вкараните от него тройки залата буквално гърмеше
И мисля, че ако не бяха изгонили Софрониев щяхме да ги бием. Да не говорим, че поне 4 от 5те му лични фала бяха несъществуващи но това е друга тема.
deathnote

Мнениеот Venci на 10 Мар 2010, 20:51

УСПЕХ на нашите момчета и в ТРИТЕ МАЧА за купата :lol:
Venci

Мнениеот beckhs на 11 Мар 2010, 02:47

Първоначално в bylgarianbasket излезе инфо, че всички мачове ще бъдат излъчвани директно в сайта на федерацията. Няколко часа по-късно това инфо бе свалено.
Ако някой разбере дали ще дават спартак да пиши
beckhs

Мнениеот werderbremen на 11 Мар 2010, 13:54

Всички мачове от турнира в Ямбол за пръв път ще бъдат предавани пряко в интернет-поне засега това е инфото и от сайта на федерацията май наистина си личи, че ще ги прадават щото са качили плеър..... http://basketball.bg/web/index.php :idea:
Аватар
werderbremen

Мнениеот LIMASSOL на 11 Мар 2010, 15:05

Бреййй да се изненадаш чак :shock:
Наистина дават пряко в сайта на федерацията.При мен обаче няма звук
LIMASSOL

Мнениеот GUNS на 23 Мар 2010, 12:45

БК Дунав Русе - нова зала, нов спонсор и напред към НБЛ

Баскетболистите на Дунав 2007 вече носят на екипите си логото на "Приста ойл", съобщава русенският вестник "Утро". Това се забеляза по време на последния, до момента, мач на тима на Николай Господинов срещу Сливен.

"Какво толкова ви учудва? "Приста ойл" е русенска фирма, а Дунав 2007 е русенски отбор", бе лаконичното обяснение на председателя на Управителния съвет на клуба Росен Дунов.

Той не пожела да говори повече и отклони въпроса дали фирмата е официалният нов спонсор на клуба. Ако е така, завръщането на "Приста ойл" в елитните колективни спортове (фирмата и сега е спонсор на клубове в кану - каяка, художествената гимнастика и тениса на маса) е пряко свързано с ударния градеж на залата до Кръговото. Защото преди време се говореше, че преди залата да бъде построена, "Приста ойл" ще се погрижи за мъжкия баскетболен отбор. Очевидно тези времена настъпват и в многото слухове има вече доза истина.
GUNS

ПредишнаСледваща

Назад към Мачове