Няма как да се съглася с теб за това, че "толкова си могат", защото е очевадно, че като домакин можем далеч далеч повече отколкото като гост, това не бих го нарекъл нормално и според мен вината е в тренера. Сега ще видиш, че срещу Лукойл ще се представим достойно и дори ако ни потръгне стрелбата от далече ще ги накараме да треперят до края. Дай боже и да ги бием, вярвам го!
А като гост? Че ние нямаме загуба с под 15-20 точки, дори не сме били близо да победим някой ... ето това е най-лошото.
А относно това, че нямаме победи като гости от години не е точно така.
Миналата година победихме Черно море като гост, след това ударихме и Рилски, също така и Ямбол, мисля че даже и двата пъти ги бихме като гост (ако не 2, то поне 1 със сигурност). След това отново бяхме близо до 2-ра победа в Самоков. Е .. хайде победите над Сливен няма да ги броя.
И все пак взехме няколко победи като гост и ако не беше онзи загубен мач в Плевен от Ямбол щяхме да сме 3-ти след края на редовния сезон. Но това няма значение ... минало.
Иначе нещо не си ме разбрал, изобщо не правя трагедии от загубата, напълно я очаквах, но просто се възмущавам, че Ямбол очаквах поне да ги затрудним а ние дори това не сме направили.
Все пак както ти каза ... нека се радваме, че отбора съществува и дано още дълги години да го има.