Джоузеф Кенърли III

Всичко за трансферите, слухове, новини, коментари...

Джоузеф Кенърли III

Мнениеот LIMASSOL на 26 Авг 2009, 20:45

Джоузеф Кенърли е подписал договор със Спартак.Висок 206см 100 и кусур килограма, център,американец,сигурно забива красиво и т.н.
Дотук добре,ама мен ми се вижда малко съмнителен :shock:
1-во идва от 13-тия в Унгария,отбор с 3 победи и 23 загуби
2-ро бележи по 13т. и хваща по около 6 борби.чета че Дарин го взима точно заради това да усили борбата под коша.Много се извинявам,ама за човек 206 да прави по 6 борби на мач ми се вижда нещо малко
3-то процента му на стрелба е около 50%. без да съм го гледал ми е ясно че повечето му стрелби са забивки или на метър,два от коша.нещо друго също ми се струва интересно.за 26 мача е изпълнил само 89 наказателни удара(друг е въпроса че близо 40% от тях ги пропуска).та значи въпреки физиката си явно не може и 1 на 1 да играе,да си проси фалове под коша и да бележи лесни точки.
Може и да не съм прав,но този младеж много ми напомня на един трансфер от миналото лято,вече и името му не помня,тогава го представяха като играч от испанското първенство,чак после се оказа че става дума за 5-6 дивизия на Испания.Добре че Дарин бързо го разкри и го отпрати по живо по здраво.
Може и да е добър играч,обаче на мен ми намирсва на далаверка нещо,незнам дано да не съм прав :idea:
LIMASSOL

Re: Джоузеф Кенърли III

Мнениеот sp4ever на 26 Авг 2009, 22:19

Ами имаш право, със сигурност! И на мен не ми изглежда много сигурен този трансфер, но наистина много се надявам да е успешен.
Е ... ти предостави информация защо трансфера ти се струва лош. Аз ще бъде малко по оптимистичен:
1. Показателите му не са толкова лоши, според мен. Като прибавим факта, че Българското първенство едва ли е нещо повече от Унгарското, значи че той съвсем спокойно може да повтори тези показатели, които пак казвам не ми се струват лоши.
2. Има и още нещо, в унгария той е играл за доста слаб отбор и е правил сравнително добри показатели, а в БГ ще играе за един от водещите отбори в първенството, което значи, че ще играе с доста по-класни играчи. Следователно би трябвало да си повиши още повече нивото на игра.
3. Голям плюс за него ще е, че е доста висок и с доста сериозна физика ( тези 119кг, не са никак малко), което в БГ първенството дава предимство, предвид качеството на първенството ни. За разлика от онзи ... Абрамс, жалко подобие на американски баскетболист ( без ръст, без физика, лоша стрелба и т.н), този поне в 2 от 3-те условия е тотална противолополжност, надявам се, че ще ни докаже, че има и добра стрелба!
Така че, все пак много се надявам това да е един успешен трансфер!
sp4ever

Мнениеот GUNS на 26 Авг 2009, 22:51

Дали е добър или лош трансфер зависи от гледната точка. Ако се сравняваме с Левски и Лукойл със сигурност е посредствен трансфер, но всичко опира до бюджет. Не че някой от нас е наясно какъв е бюджета на Спартак, но явно не можем да се мерим с Лукойл и Левски.

Левски например подписа с топ реализатора на португалското първенство. Плеймейкър, който е вкарвал по 30 точки на мач, играл е във втория отбор в класирането. Португалското първенство е по-силно от нашето и не ми се мисли този какви ще ги върши тука.
Лукойл уж нямат пари, а пак подписаха с 213-сантиметров център, който е записл 2-3 мача даже в НБА.

На мен ми прави впечатление, че Левски и Лукойл работят с Интерпърформасис - агенцията, която държи правата на най-добрите играчи. Играчите, които взимаме ние са с разни агенти от типа One man company, до колкото схващам. Други са нивата.

И пак се връщам на бюджета. Ако Спартак разполага с пари, които са равни или почти равни с тези на Левски и Лукойл, значи трансферната политика е много зле.
Но ако бюджетът ни е чувствително по-малък (което е по-вероятно), тогава изборът от играчи е друг. Този пич дето сме го взели не е Шакил О Нийл, но може пък и да свърши добра работа. Никой, предполагам, не очаква да е сензационно добър. Но в България центрове нямаи дори ръстът и габаритите му са достатъчни аргументи. Освен това е на 24 години и още има възможност да израства.
GUNS

Мнениеот GUNS на 26 Авг 2009, 23:18

.. и още едно уточнение. Висок е 204, а не 206 и е крило/център, а не чист тежък център. Разгледах му кариерата и статистиките много подрбоно. ози не се спрял на едно място. След колежа в САЩ е играл в Португалия, Ливан, Саудитска Арабия, Аржентина и Уругвай преди да отиде в Унгария. Във втора дивизия на Унгария е станал играч на сезона.

JOE KENNERLY basketball profile

Height: 204cm / 6'9''
Position: Power Forward / Center
Born: 1984
Team: Spartak P. (Bulgaria) (2009-10)
Nationality: USA
Agency: Pro Partner Sports Management College: Cent.Oklahoma
Previous teams:
Debreceni (Hungary)
GimnasiaLP (Argentina)
A.Italiana (Argentina)
Sayago (Uruguay)
Al Riyadi (Jordan)
Current Stats

235lbs / 107kg
Birthdate is March 12, 1984 in Oklahoma City, Oklahoma
Enjoys playing the saxophone and writing music in his spare time
-------------------------------------------------------------------------------
Outlook:
Dominating inside presence both offensively and defensively . . . Possesses the ability to put up double-figures in points and rebounds in any contest.
Career:
Miami, Fla. (Southridge HS): Averaged 18.3 points, 9.4 rebounds and 2.0 blocked shots a game his final year
Lynn Univ. (NAIA): 18 games: 1.4ppg, 1.2rpg
Lynn Univ. (NAIA): 28 games: 3.4ppg, 3.3rpg
2004-2005: Cent.Oklahoma (NCAA2): 30 games: 11.4ppg, 5.1rpg
2005-2006: Cent.Oklahoma (NCAA2): 30 games: 12.6ppg, 6.2rpg
2006: In June joined Albany Patroons (USBL): 1 game: 16pts, 16reb, 2steals
2006-2007: Illiabum (Portugal-Proliga, starting five), left in Jan.'07, at the end of that month signed at CS Antonins (Lebanon-Div.A, starting five): 10 games: 14.8ppg, 12.3rpg, 1.0spg, 1.1bpg, FGP: 43.2%, 3PT: 0%, FT: 53.7%, in Mar.'07 moved to Al Riyadi/Aramex Amman (Jordan-Excellent League, starting five): WABA Clubs Championship: 22.2mpg, 11.8ppg, 8.0rpg
2007-2008: Sayago (Uruguay-LUB, starting five): left in Sep.'07, in Nov.'07 moved to Asociacion Italiana (Argentina-TNA, starting five): 4 games: 7.5ppg, 3.0rpg, 1.0spg, released in Dec.'07, then signed at Gimnasia y Esgrima La Plata (Argentina-TNA, starting five), Argentinian League: 4 games: 4.8ppg, 3.3rpg, 1.3spg; in Jan.'08 signed with Debreceni Egyetem KE (Hungary-B Division, starting five): 7 games: 18.1ppg, 8.1rpg, 1.7apg, 1.3spg, Blocks-3(1.1bpg), 2FGP: 67.6%, FT: 69.4%
2008-2009: Debreceni Egyetem KE (Hungary-A Division): 27 games: 12.0ppg, 5.6rpg, FGP: 49.8%, 3PT: 15.4%, FT: 66.3%
2009 July: Korean KBL Pre-Draft Camp in Las Vegas, NV
2009-2010: BC Spartak Pleven (Bulgaria-NBL, starting five)
Awards/Achievements:
All-LSC North Division Honorable Mention -04, 05, 06
LSC North Division Regular Season Runner-Up -06
LSC Tournament Semifinals -06
Eurobasket.com All-Hungarian B Division Center of the Year -08
Eurobasket.com All-Hungarian B Division 1st Team -08
GUNS

Мнениеот LIMASSOL на 27 Авг 2009, 14:32

Писах във форума на унгарците какво мислят за него.дано някой от ''колегите'' ми отговори,въпреки че последното мнение там е от преди 3 месеца :lol:
LIMASSOL

Мнениеот LIMASSOL на 28 Авг 2009, 19:35

LIMASSOL написа:Писах във форума на унгарците какво мислят за него.дано някой от ''колегите'' ми отговори,въпреки че последното мнение там е от преди 3 месеца :lol:

no way 2009-08-28 12:47:12
dont sign with him, he was a shitty player

fire him 2009-08-27 15:48:57
hell no!

Milen 2009-08-27 12:49:23
Hello mates!
I would like to ask your reference about this player...Kennerly, Joe
I know he played with you last year. What do you think, is he a good player?

:!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
LIMASSOL

Мнениеот GUNS на 28 Авг 2009, 21:44

Само да не се окаже, че тази година проблемите под коша ще са повече, а не по-малко от миналия сезон. Като се има предвид, че Саша Топчов го няма, нищо чудно. На фона на селекцията на останалите отбори, май тази ще сме средняци. Ако няма нови попълнения, значи ще играем без типичен център.
GUNS

Назад към Селекция